Ott avaldas pärast võitu, et tema emotsioonid on väga võimsad. „Ma olen väga rõõmus selle auhinna eest. Kuigi, mis siin salata, need inimesed, kes minuga koos sellel hooajal osalesid, oleksid kõik olnud seda tiitlit väärt. Lihtsalt kuidagi minul joppas seekord,“ lausus Ott pärast finaalsaadet ja tänas kõiki, kes teda on saateteekonnal toetanud.

Finaalis kõlas tema esituses Foo Fightersi lugu „The Pretender“, millesse Ott põimis sisse „Lambarocki“. Suure esituse jaoks võttis ta ette lausa kitarriõppe, millega alustas eelmise nädala esmaspäeval. Samuti mängis ta oma esituses klaverisoolot. Proovid olid tema jaoks olnud intensiivsed. „Seal oli tegelikult nii mitmele asjale keskenduda. Tegin kõvasti proovi. Mõtlesin, et pingutan lõpuni välja,“ rääkis võitja, kel on hea meel, et ta „Tähtede tähe“ teekonna ette võttis.

Milline side on Otil rohelise pintsakuga? Näeb tal endal tulevikku püstijalakoomikuna? Millist tulemust ennustab ta 5miinusele ja Puuluubile Eurovisionil? Vaata lähemalt videost!